FANDOM


Forums: Index Help desk Wikia loading problems
Forum logo

Yesterday, I encountered this problem when I tried to log in to the wiki. Instead of the main page, I got a blank white page. I can't upload screencaps or anything, but I'll describe it as best I can:

  • On the tab, where it usually says "The Call of Duty Wiki - Modern Warfare, etc.", instead it had what looked like the raw URL.
  • The favicon next to the search bar was replaced by the blue Wikia logo.

This happened on every wiki I tried to log in to. The reason I'm asking this is because this has happened to me a couple of times in the past, too. Has anyone else encountered a problem like this, and is there a way to fix it or prevent it? Sgt. S.S. 17:06, September 6, 2011 (UTC)

Were you you on IE again? jk, Its a bug which is wikia-wide, at least in my experience. The explanation which makes most sense is a server error causing pages not to load. elmo's Elmo 150px ramblings 17:14, September 6, 2011 (UTC)

Okay. Is there any way to fix it? (And on the subject of IE, well, funny you should mention it... NAH! I'm just kidding, Firefox all the way :3) Sgt. S.S. 17:16, September 6, 2011 (UTC)

There was server maintenance last night. That was why it happened that time. 9G3sis0.pngRaven's wing Talk17:17, September 6, 2011 (UTC)

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.